Pyramis

View

Per Page

PYRAMIS е една од водечките светски компании за производство на садопери со искуство преку 50 години. Препознатливата производна програма брои преку 150 различни модели на садопери. Иноксните модели се изработени од најквалитетен нерѓосувачки челик наменет за прехрамбена индустрија по сите светски стандарди. Поради тоа големите производители на кујни се одлучија за PYRAMIS како стратешки партнер. Ви ги препорачуваме садоперите PYRAGRANITE со најголема содржина на гранитни кристали. Предност имаат во однос на одпорноста од топлина, гребење, удирање и едноставни се за одржување. Достапни се во одредена палета на бои, кои дополнително ќе ја разубават Вашата кујна.

PYRAMIS е еден од водечките производители во светот на славини кои се направени од компоненти кои кореспондираат со стандардите за чување на животната средина и кои не влијаат на вкусот на водата. Исто така денес е препознатлив како еден од водечките производители на аспиратори, како и други кујнски уреди за вградување: рерни, грејни плочи, машини за миење садови, фрижидери,мелници за органски отпадоци и слично.
Посетете не во нашиот продажен салон и погледнете ја целата програма на PYRAMIS