• fixedratio_20220801124447_4d70d251

1 / 2

Zoom In

  • fixedratio_20220801124447_4d70d251

Кујнски Славини

SERINA

7.900,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск и туш на извлекување read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Црн силикон, црна мат

Тип

Со две црева

Гаранција

5 години

НОВО

Additional information

Завршна обработка

,

Тип

Гаранција