• 095151001_L
  • 1++

1 / 3

Zoom In

  • 095151001_L
  • 1++

Кујнски Славини

ARMONICA GRANITE

8.460,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Гранит Беж, Гранит Мока, Гранит Сива, Гранит Снег

Тип

Со две црева