• 095121001_L

1 / 2

Zoom In

  • 095121001_L

Кујнски Славини

BAROQUE CHROME

9.600,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Тип

Со две црева

Additional information

Завршна обработка

Тип