• 090928501_L

1 / 2

Zoom In

  • 090928501_L

Кујнски Славини

MANDOLIN PVD GUN METAL

8.880,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Галванизиран, Нерѓосувачки Челик

Гаранција

5 години

Тип

Со две црева

Additional information

Завршна обработка

,

Гаранција

Тип