• 095181001_L
  • mezzo

1 / 3

Zoom In

  • 095181001_L
  • mezzo

Кујнски Славини

MEZZO

4.200,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Additional information

Завршна обработка