• 095201001_L
  • festivo

1 / 3

Zoom In

  • 095201001_L
  • festivo

Кујнски Славини

FESTIVO

6.060,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск со туш на извлекување read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Тип

Со две црева

Additional information

Завршна обработка

Тип