• 095161001_L
  • balata1
  • Slavina Balata chrome

1 / 4

Zoom In

  • 095161001_L
  • balata1
  • Slavina Balata chrome

Кујнски Славини

BALATA

7.490,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск и туш на извлекување read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Тип

Со две црева

Additional information

Завршна обработка

Тип