• 095121001_L
  • смесител-за-кухня-pyramis-baroque-различен-финиш

1 / 3

Zoom In

  • 095121001_L
  • смесител-за-кухня-pyramis-baroque-различен-финиш

Кујнски Славини

BAROQUE BRONZE

14.900,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Месинг

Тип

Со две црева

Additional information

Завршна обработка

Тип