Компанијата МЕГАТЕХНА постои од 2009 година.

Нашата компанија изобилува со широк спектар на иверки со уникатен принт и природен изглед, оплеменет и неоплеменет медијапан, садопери, кујнски славини и електрични апарати, како и голем избор на квалитетен оков и галантерија за изработка на мебел.

Ние ја остваруваме нашата мисија со слоганот „Најдобар квалитет за најдобра цена“ и врз основа на тоа на нашиот пазар дистрибуираме материјали од познати и реномирани европски брендови, кои со своите производи се познати и на светскиот пазар. Нашите партнери: Kaindl од Австрија, кој последниве години достигна врв во иновативноста и дизајнот на плочести материјали; Hettich од Германија, кој е еден од светските лидери во производство на оков за мебел со врвен квалитет; Pyramis од Грција, компанија која е еден од водечките производители на садопери од нерѓосувачки челик, со производство од над 1.5 милиони садопери годишно, Falco од Унгарија, кој со новите инвестиции ја постави последната најнапредна технолошка линија за производство на иверки. Со нашиот стручен тим и CNC машини нудиме услуги кои ви се потребни за изработка на мебел по мерка.

Нашата визија е ваше долгорочно задоволство од изборот на квалитетни материјали за изработка на мебел. Креативноста и одговорноста во работата создава пријатна атмосфера и топлина од нашиот дом, кои се надеваме дека ќе го исполнат и вашиот. Дојдете и уверете се!