• 090911201_L
  • mandolinfusion090911203_2

1 / 3

Zoom In

  • 090911201_L
  • mandolinfusion090911203_2

Кујнски Славини

MANDOLIN FUSION

8.880,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Нерѓосувачки Челик

Additional information

Завршна обработка