• 090917801_L

1 / 2

Zoom In

  • 090917801_L

Кујнски Славини

AMADA CHROME

12.280,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск и туш на извлекување read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Хром

Тип

Со две црева

НОВО

Additional information

Завршна обработка

Тип