• 090906801_L
  • c10430882-2

1 / 3

Zoom In

  • 090906801_L
  • c10430882-2

Кујнски Славини

MANDOLIN

8.050,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Нерѓосувачки Челик

Тип

Со две црева

Additional information

Завршна обработка

Тип