• c10430902-3
  • 090906601_L

1 / 3

Zoom In

  • c10430902-3
  • 090906601_L

Кујнски Славини

CECILIA

8.100,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Инокс

Additional information

Завршна обработка