• Verismo-slavina
  • 090917401_L

1 / 3

Zoom In

  • Verismo-slavina
  • 090917401_L

Кујнски Славини

VERISMO

9.150,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск и туш на извлекување read more

Brand:
Pyramis
Тип

Со две црева

Завршна обработка

Нерѓосувачки Челик

Additional information

Тип

Завршна обработка