SERINA chrome

7.900,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 

Еднорачна славина со керамички диск и туш на извлекување

Шифра: 1124325 Категорија: Бренд: