• 1++
  • 095161001_L – Copy

1 / 3

Zoom In

  • 1++
  • 095161001_L – Copy

Кујнски Славини

BALATA GRANITE

9.990,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  Еднорачна славина со керамички диск и туш на извлекување read more

Brand:
Pyramis
Завршна обработка

Гранит Беж, Гранит Карбон, Гранит Мока, Гранит Сива, Гранит Снег

Тип

Со две црева