MANDOLIN PVD GOLD

8.880,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 

Еднорачна славина со керамички диск

Шифра: 1121921 Категорија: Бренд: