• Acrobat_ipPMYOHPBT

1 / 2

Zoom In

  • Acrobat_ipPMYOHPBT

АспираториЕлектрични Апарати

INTEGRATED PLUS

24.750,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Боја

Инокс

Димензија

55cm

Мотор

Турбо/250W

Ниво на бучава

48-69dB

Проток на воздух

1000m3/h

Метални филтри

1

НОВО

Additional information

Боја

Димензија

Мотор

Ниво на бучава

Проток на воздух

Метални филтри