• 065019701_L

1 / 2

Zoom In

  • 065019701_L

АспираториЕлектрични Апарати

ARONDO

11.690,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Pyramis
Димензија

90cm

Состав

Инкос и црно стакло

Мотор

180W

Ниво на бучава

53dB, 67dB

Проток на воздух

600m3/h

Метални филтри

2

view all details

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Состав

Инкос и црно стакло

Мотор

Ниво на бучава

,

Проток на воздух

Метални филтри

Енергетска Класа