• 065305001_L

1 / 2

Zoom In

  • 065305001_L

АспираториЕлектрични Апарати

INTEGRATED TURBO EF

13.900,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Боја

Метално Сива

Димензија

51.4cm, длабочина 28.3cm

Мотор

Турбо/175W

Ниво на бучава

46-65dB

Проток на воздух

850m3/h, 950m3/h

Метални филтри

2

НОВО

Additional information

Боја

Димензија

,

Мотор

Ниво на бучава

Проток на воздух

,

Метални филтри