• sliding turbo

1 / 2

Zoom In

  • sliding turbo

АспираториЕлектрични Апарати

SLIDING TURBO

13.950,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Боја

Инокс

Димензија

60 cm

Мотор

Турбо/230W

Ниво на бучава

55dB

Проток на воздух

950m3/h

Метални филтри

2

Additional information

Боја

Димензија

Мотор

Ниво на бучава

Проток на воздух

Метални филтри