Грејни ПлочиЕлектрични Апарати

ГРЕЈНА ПЛОЧА 58ИН ИНДУКЦИСКА 4011 КОНТРОЛИ НА ДОПИР

16.300,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
 • Грејни зони:
 • 210mm - 1800W/2100W (booster)
 • 160mm -  1200W/1400W (booster)
 • 180mm - 1500W/1800W (booster)
 • 160mm - 1200W/1400W (booster)
 • - 9 функции (нивоа)
 • - Контроли на допир
 • - Лизгачки контролен панел на допир
 • - Сигнализација на преостаната топлина
 • - Сигурносно заклучување
 • - Тајмер
 • - Уред за заштита од протекување
read more

Brand:
Pyramis
Димензија

590/520 mm

НОВО

Additional information

Димензија