• 3022 Oven & 4011 induction hob-draw

1 / 2

Zoom In

 • 3022 Oven & 4011 induction hob-draw

РерниЕлектрични Апарати

РЕРНА 60ИН 3022 ЦРНО СТАКЛО КОНТРОЛИ НА ДОПИР

22.900,0 ден


 • Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
  технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.
  

   
 • 8 функции
 • Капацитет: 66 литри
 • Врата со две стакла
 • Внатрешно стакло на вадење
 • Дигитален уред за прогмамирање
 • Телескопски водилки
 • Емајлирана внатрешност лесна за чистење
read more

Brand:
Pyramis
Димензија

595/595/570 mm

Енергетска Класа

A

НОВО

Additional information

Димензија

Енергетска Класа