• 030010901_C

1 / 2

Zoom In

  • 030010901_C

Рерни

РЕРНА 60ИН 2240 Централ Црна

26.600,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
  • 8 функции
  • Капацитет: 66 литри
  • Дигитален уред за програмирање
  • Врата со две стакла
  • Внатрешно стакло на вадење
  • Емајлирана внатрешност лесна за чистење
read more

Brand:
Pyramis
Димензија

595/595/570 mm

Енергетска Класа

A

Additional information

Димензија

Енергетска Класа