• 034006801_C

1 / 2

Zoom In

  • 034006801_C

РерниЕлектрични Апарати

РЕРНА 60ИН 1007 ЦРНО СТАКЛО

21.500,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

 
  • 6 функции
  • Капацитет: 66 литри
  • Врата со две стакла
  • Внатрешно стакло на вадење
  • Странична решетка
  • Аналоген тајмер
  • Емајлирана внатрешност лесна за чистење
read more

Brand:
Pyramis
Димензија

595/595/570 mm

Енергетска Класа

A

Additional information

Димензија

Енергетска Класа