• SLIDING

1 / 2

Zoom In

  • SLIDING

АспираториЕлектрични Апарати

SLIDING

8.800,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Brand:
Pyramis
Боја

Бела, Инокс

Димензија

60 cm

Мотор

160W

Ниво на бучава

51dB

Проток на воздух

450m3/h

Метални филтри

2

view all details

Additional information

Боја

,

Димензија

Мотор

Ниво на бучава

Проток на воздух

Метални филтри

Енергетска Класа