• 065019501_L

1 / 2

Zoom In

  • 065019501_L

АспираториЕлектрични Апарати

LIVELO

12.390,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

  read more

Clear

Compare

Brand:
Pyramis
Состав

Инокс и црно стакло

Димензија

90cm

Мотор

180W

Ниво на бучава

53dB, 67dB

Проток на воздух

600m3/h

Метални филтри

2

view all details

АКЦИЈА

Additional information

Состав

Инокс и црно стакло

Димензија

Мотор

Ниво на бучава

,

Проток на воздух

Метални филтри

Енергетска Класа