• chiuveta-bucatarie-pyramis-tetragon-70×40-1b-industrial-grey-994732
  • tetragon70-40-2L
  • 070068311_C
  • InDesign_npWzKZYcYG
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

1 / 6

Zoom In

  • chiuveta-bucatarie-pyramis-tetragon-70×40-1b-industrial-grey-994732
  • tetragon70-40-2L
  • 070068311_C
  • InDesign_npWzKZYcYG
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

ГранитСадопери

PYRAGRANITE TETRAGON 70Χ40 1B UM

14.700,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна Наменет за монтажа од долната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

740/440 mm

Димензија на корито

700/400/200 mm

Минимален Кабинет

80 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав