• zeria5652linear
  • zeria5652cut

1 / 3

Zoom In

  • zeria5652linear
  • zeria5652cut

Нерѓосувачки челикСадопери

ZERIA (56×52) 1B

10.700,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна и рамно со работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

560/520 mm

Димензија на корито

500/400/180 mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка