• Pyragranite boi 2021
  • 1+
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

1 / 4

Zoom In

  • Pyragranite boi 2021
  • 1+
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

ГранитСадопери

PYRAGRANITE ALAZIA Ø51

11.000,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

510 mm

Димензија на корито

450/205 mm

Минимален Кабинет

50 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав