PYRAGRANITE ALAZIA 100×50 1B 1D

13.500,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча

Шифра: 1119003 Категории: , Бренд: