• 108983301_L

1 / 2

Zoom In

  • 108983301_L

Нерѓосувачки челикСадопери

ZERIA (46×45) 1B

8.800,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна и рамно со работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

460/450 mm

Димензија на корито

400/331,5/180 mm

Минимален Кабинет

45 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка