• 14+
  • Amaltia 79×50 1B 1D

1 / 3

Zoom In

  • 14+
  • Amaltia 79×50 1B 1D

Нерѓосувачки челикСадопери

AMALTIA (79×50) 1B 1D

6.150,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

790/500 mm

Минимален Кабинет

45 cm

Димензија на корито

340/400/190mm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

Additional information

Димензија

Минимален Кабинет

Димензија на корито

Состав

Завршна обработка