• Picture2

1 / 2

Zoom In

  • Picture2

Нерѓосувачки челикСадопери

SQUARE INOX (50×50) 1B

3.120,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

500/500 mm

Димензија на корито

415/375/165 mm

Минимален Кабинет

50 cm

Состав

Нерѓосувачки челик

Завршна обработка

сатен

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка