• 100098201_L
  • Pyramis Istros 50×40 1B inoks

1 / 3

Zoom In

  • 100098201_L
  • Pyramis Istros 50×40 1B inoks

Нерѓосувачки челикСадопери

ISTROS (55X50,5) 1B

14.950,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа рамно со работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија на корито

500/400/200 mm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Минимален Кабинет

60 cm

Димензија

550/505 mm

Завршна обработка

четкан

Additional information

Димензија на корито

Состав

Минимален Кабинет

Димензија

Завршна обработка