• 101024901_C

1 / 2

Zoom In

  • 101024901_C

Нерѓосувачки челикСадопери

LUME (70×40) 1B

19,450 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од долната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

740/440 mm

Димензија на корито

700/400/200 mm

Минимален Кабинет

80 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

НОВО

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка