• 6+
  • Sadoper Atria

1 / 3

Zoom In

  • 6+
  • Sadoper Atria

Нерѓосувачки челикСадопери

ATRIA

4.930,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

575/505 mm

Димензија на корито

480/340/190mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка