ASTRIS COLOR (50×40) 1B GOLD UM

28.100,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Наменет за монтажа од долната страна на работната плоча

Шифра: 1109565 Категории: , Бренд: