• 15-
  • 15+
  • Amaltia 79×50 2B

1 / 4

Zoom In

  • 15-
  • 15+
  • Amaltia 79×50 2B

Нерѓосувачки челикСадопери

AMALTIA (79×50) 2B

7.900,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

790/500 mm

Димензија на корито

340/400/190mm, 340/400/190mm

Минимален Кабинет

80 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка