• astris17 40
  • astris17 40 2
  • astris17 40 3

1 / 4

Zoom In

  • astris17 40
  • astris17 40 2
  • astris17 40 3

Нерѓосувачки челикСадопери

Astris Universal (17×40) 1B

11.400,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна, долната страна и рамно со работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

170 x 400

Димензија на корито

170/400/140 mm

Минимален Кабинет

30cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

четкан

НОВО

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка