• medusa _ skica
  • medusa _ skica2
  • MEDUSA CORNER Ambiente 2-g2

1 / 4

Zoom In

  • medusa _ skica
  • medusa _ skica2
  • MEDUSA CORNER Ambiente 2-g2

Нерѓосувачки челикСадопери

MEDUSA CORNER 1B 2D

7.200,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензии

950x500mm

Димензија на корито

340/400/180 mm

Минимален Кабинет

45 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

Additional information

Димензии

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка