• 101054601_L
  • skica5
  • skica6

1 / 4

Zoom In

  • 101054601_L
  • skica5
  • skica6

ЧеликСадопери

Astris LD (76×44) 2B

28,900.00 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Наменет за монтажа од горната страна, долната страна и рамно со работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

760 x 440 mm

Димензија на корито

360 x 400 x 170mm

Минимален Кабинет

80 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

четкано

НОВО

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка