• INOX 86X50 IN_C

1 / 2

Zoom In

  • INOX 86X50 IN_C

Нерѓосувачки челикСадопери

TITAN (86×50) 1B

12.850,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

860/500 mm

Димензија на корито

750/415/210 mm

Минимален Кабинет

90 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

сатен

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка