• InDesign_npWzKZYcYG
  • res_50fbc57595c1076485d22d030bbfe84b_full
  • camea-pop-up_dc_1
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

1 / 5

Zoom In

  • InDesign_npWzKZYcYG
  • res_50fbc57595c1076485d22d030bbfe84b_full
  • camea-pop-up_dc_1
  • AcroRd32_pp6ioHQO0Y

ГранитСадопери

PYRAGRANITE CAMEA 79×50 1B 1D

12.100,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

790/500 mm

Димензија на корито

490/380/190 mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

80% кварц, 20% композитен материјал

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав