• 12+

1 / 2

Zoom In

  • 12+

Нерѓосувачки челикСадопери

AMALTIA (62×50) 1B 1D

4.700,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

620/500 mm

Димензија на корито

340/400/180 mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

АКЦИЈА

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка