• 101055501_L

1 / 2

Zoom In

  • 101055501_L

Нерѓосувачки челикСадопери

ASTRIS COLOR (50×40) 1B COPPER Flushmount

30.300,0 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Наменет за монтажа рамно со работната плоча   read more

Brand:
Pyramis
Димензија

540/440 mm

Димензија на корито

500/400/200 mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

галванизиран, нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

четкан

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

,

Завршна обработка