• 5+

1 / 2

Zoom In

  • 5+

ЧеликСадопери

KIBA

3,080.00 ден


Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Наменет за монтажа од горната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

485 mm

Димензија на корито

385/160mm

Минимален Кабинет

45 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав