• 101027901_L

1 / 2

Zoom In

  • 101027901_L

Нерѓосувачки челикСадопери

Astris Universal (50×40) 1B

14.000,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од горната страна, долната страна и рамно со работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

500 x 400

Димензија на корито

500/400/200 mm

Минимален Кабинет

60 cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

четкан

НОВО

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка