• lume 17 1
  • lume 17 1 udermout

1 / 3

Zoom In

  • lume 17 1
  • lume 17 1 udermout

Нерѓосувачки челикСадопери

Lume (17X40) 1B

8.600,0 ден

Мегатехна го задржува правото за промена на цени и евентуални
технички или останати грешки. Сите цени се со вклучен 18% ДДВ.

Во цената се вклучени сифон и розетна
Наменет за монтажа од долната страна на работната плоча read more

Brand:
Pyramis
Димензија

170 x 400

Димензија на корито

170/400/140 mm

Минимален Кабинет

30cm

Состав

нерѓосувачки челик 18/10

Завршна обработка

полиран

НОВО

Additional information

Димензија

Димензија на корито

Минимален Кабинет

Состав

Завршна обработка